La coqueteria de la geganta

Bé, no comptàvem amb això, però la nostra Bostikina ens ha sortit coqueta i volia renovar els seus complementsCom que no podíem de cap manera dir-li que no, vam posar fil a l’agulla per cercar un nou collaret que pogués lluir a les celebracions.

Vam triar com a eix l’emblema de LGBTIQA+, la bandera representativa del moviment. I sobre aquesta base, es tractava d’elaborar un disseny de collaret original, completament nou, i a poder ser, menys fràgil que l’anterior. Que vam acolorir amb els colors de la bandera, l’actual, i de la primera de totes.

Es tracta de dues planxes oposades de llautó troquelat, i pintat en fred amb els colors de la bandera. Complementa el cercle una part del darrere consistent en un collaret de fantasia de metacrilat fluorescent de colors, del qual penja el nostre logo, de la tanca de mosquetó.

Collaret LGBTICollaret LGBTI

Collaret LGBTI

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.